DESPRE NOI


PATRICIAN ACTIV S.R.L. este persoana juridica româna, înfiintata în decembrie 2002.Obiectivul nostru a fost crearea de noi facilitati de petrecere a timpului liber la tarmul românesc al Marii Negre, prin oferirea de servicii de scufundare sub supraveghere profesionala în timpul sezonului estival.


În decursul ultimilor ani societatea noastra, PATRICIAN ACTIV S.R.L., a acumulat experienta în organizarea de scufundari de agrement, fiind prima firmã care a oferit aceste servicii la tarmul Marii Negre, în Eforie Sud, Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche.


Seriozitatea, atitudinea prietenoasã si siguranta inspiratã au fãcut ca numerosi turisti sa se afle, dupa un scurt instructaj, pentru prima data în mediul acvatic, dotati cu echipamente complete de scafandri, sub permanenta supraveghere a unui personal calificat, format din scafandri brevetati de cãtre Centrul Militar de Scafandri Constanta.


În anul 2004
scafandrii nostri au fost atestati international la Centrul European NAUI (National Association of Underwater Instructors) din Amersfoort, Olanda.
©PATRICIAN ACTIV 2009. Toate drepturile rezervate.